Trapezformede plader 3. Valg opfylder deres formål.

Det populære og billigt materiale trapezformede metalplader tilbydes ofte også som en særlig vare i 3. valgkvalitet. Panelerne har stadig deres tekniske egenskaber, defekterne er for det meste optiske natur. Disse er dog delvist synlige, og pladerne er derfor mere egnede til byggeprojekter, såsom stalde eller værktøjslokaler.

3. valg - stadig et godt valg

I DIY anvendes stålplader med en tykkelse på 0,5 mm, i kommercielle bygninger anvendes 0,75 mm tykt materiale. Aluminiumsark er et andet materiale, der anvendes sjældent rustfrit stål.

Det tredje valgark viser normalt synlige optiske defekter, men kan bruges uden problemer, når de anvendes i opbevaringsrum eller i haven. Tilbudene fra producenterne og forhandlerne er nogle gange meget billige, men du har en prisgaranti ikke, da billige 3-valgs trapezide plader er i stor efterspørgsel.

Enhver, der er villig til at skære materialet til lægningen selv, finder i tilbuddet om 3. valgkvaliteten nok valg i form og farve. Særlige genstande med plader i forskellige længder tilbydes også som en pakke eller på palletpris.

Priserne på internetudbydere

3rd Choice Trapezoidalark er allerede til rådighed til en speciel pris på 1, - Euro / kvadratmeter, normalt er priserne mellem 2 og 8, - Euro per kvadratmeter.

  • trapezblech24verkauf.de har 3. valgmuligheder som resterende lager og unikke varer på tilbud.
  • hos blech-rainer.com specielle emner kan rekvireres på hjemmesiden.
  • nordbleche.de har billige trapezformede plader 3. valg i tilbuddet.
  • roofshop.24.at er en østrigsk leverandør af materiale 3. valg.
Tips og tricks Hvis du kun vil dække et havehus eller en garage, hvor udseendet ikke spiller en fremtrædende rolle, skal du kigge efter paletter af trapezformede ark. Disse er normalt paneler i forskellige længder, der skal skæres i størrelse.
Del med venner

Forlad din kommentar