Kutijski kanal izrađen od nehrđajućeg čelika osigurava optimalnu odvodnju dugi niz godina

Ne samo velike, nego i male površine krova moraju se optimalno odstraniti. U tu svrhu, kutni kanal, koji je dostupan u različitim veličinama i potrebnim priborom. Nehrđajući čelik je otporan materijal koji ne hrđe i traje mnogo godina.

Materijal s visokim otporom

Nehrđajući čelik nudi visoku otpornost na koroziju. Proizvođači nude različite površine. Nehrđajući nehrđajući čelik ima određeni sjaj i stvara odgovarajući izgled. Svojstva različitih materijala imaju različite prednosti.

Nehrđajući čelik je

  • izdržljiv
  • otporan na vremenske uvjete
  • otporan na koroziju
  • vizualni dodatak krovu

Postoje propisi za upotrebu oluka u kutije oblika s obzirom na veličinu koja će se koristiti. To bi trebalo biti zadržano, samo na taj način zajamčena je optimalna drenaža.

Proizvodi od nehrđajućeg čelika su kišni proizvodi relativno visoki zbog trajnosti i atraktivnog izgleda. Međutim, troškovi se isplaćuju tijekom godina.

Pričvršćivanje

Držači kanala koriste se za držanje kutijskih kanala, koji su čvrsto pričvršćeni na grede ili stražnjicu. Dijelovi žlijeba povezani su lemljenjem. Pribor za kutne kanale su prilično ograničeni.

Prilikom odlučivanja o kutija, optički razlozi igraju ulogu. Posebno su pogodni za krovne površine do veličine 25 četvornih metara, što se može naći na carportima, nadstrešnicama i vrtnim boksima.

Cijene i dobavljači

Očekuje se da će visokokvalitetni kutija od nehrđajućeg čelika koštati oko 45 eura po metru.

  • na vordachabwerk.de nalazi se kanal u poliranom nehrđajućem čeliku.
  • edelstahl-trifft-glas.de posjeduje posebne kišne kanale u obliku kutije za nadstrešnice na ponudi.
Savjeti i trikovi Dobro opremljeni specijalizirani trgovac na malo nudi kompletne sustave kanala u nehrđajućem čeliku. Najbolje je kupiti set koji sadrži sve potrebne dijelove od kanala do propuštenog kanala na materijal za pričvršćivanje.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar