Byggnad

De olika fästsystemen

Ett bra fästsystem är viktigt för att kupén kan ha ett bra grepp och vara säker. Punkthållare eller svärdarm, rörstöd och väggklemmer erbjuds.

Kupéer är fastsatta med hårda plast- eller aluminiumhakar. Aluminium har en högre lastkapacitet, upp till nittio kilo är möjliga. Plastfästen tar upp till trettio kilo.
En baldakin på ingångsdörren

måste vara ordentligt fastsatt

  • kan väljas i olika material
  • är fri från godkännande när vissa storlekar och avstånd följs.
  • erbjuder skydd mot vind och väder
  • ger en visuell förbättring till ingången.
  • Färdig utrustning eller skräddarsydd produkt

En ingångskupé finns tillgänglig som ett komplett kit, men vissa fästmaterial behövs fortfarande. Det tillverkas också av tillverkarna men också enligt kundförfrågan, så att det finns något för alla.

Leverantörernas priser beror på materialet. För en högkvalitativ baldakin i skrivbord eller sadelform måste du förvänta dig ca 350, - €. Delvis en täckning med tegel, Eternit eller takfilt är möjligt. En baldakin i rostfritt stål / glaskombination ligger strax under € 1000, -. Avslutningar i plexiglas erbjuds från 150, - Euro.

jalousiescout.de har polykarbonatbalkar i sitt sortiment. K holzkomplett.de har ett stort utbud av baldakiner i trä och aluminium / glasdesign. Vord på doffel-Fabrikverkauf finns vackra baldakiner av plast.

Tips & Tricks Vilket är inte klumpigt handgjorda, får en självmonteringssats, dessa är kommersiellt tillgängliga till relativt låga priser. Se till att kupén ovanför ytterdörren är säker och framför allt säker.

Dela med vänner

Lämna din kommentar