Een kelder vloer best benadrukken

remodeling Het schilderij van een kelderverdieping zinvol. Echter, niet alleen omdat niet iedereen is hetzelfde kelder. Het schilderij van nieuwere kelderverdiepingen van de laatste 20 jaar hebben de meeste gemakkelijk te maken sinds zijn veranderd sinds die tijd, de bouwtechnieken prevaleren. Het volgende is een gedetailleerde gids voor het schilderen van een kelder.

Niet elke keldervloer gelijk

Het schilderij een kelder meestal betekent meer dan alleen het visuele "beauty effect". De meeste van hen zijn in de kelder verdiepingen aan een kale betonnen vloer. Die meestal relatief hoge stofontwikkeling, dus de bekleding van dergelijke kelderverdieping is heel wenselijk. In nieuwe gebouwen in ieder geval sinds de late jaren '90 is het meestal een dampscherm te vinden onder de kelder, als de Bauausführungstechniken dramatisch zijn geëvolueerd. In de periode van de jaren 1970 tot de jaren '90, kan het nodig zijn om het te doen met gemengde bodems. Voordat kelderverdiepingen heel verschillend zijn ontworpen voor het ontbreken van de benodigde bouwmaterialen.

U kunt niet verwijderen elke keldervloer zonder aarzeling

Dus zijn oude kelder vloeren gedeelte van de circulatie van vocht. In veel van dergelijke onderbouw is een (normaal) vochtigheid van 70, 80 procent. Over kelder ramen en niet erg dichte (houten) ramen in de woonkamer, is de circulatie in belangrijke mate bepaald. Toen kwam de maximale strakke plastic venster. Mold is een groot probleem pas sinds die tijd. Maar de staking van een dergelijke oude kelder vloer betekent waarschijnlijk dat de problemen, want er is geen dampdoorlatend coating, zodat de keldervloer kon blijven een vochtregulerend hebben. In de instructies voor het schilderen van een souterrain, daarom verwachten we een moderne betonnen vloer met een dampscherm.

stap-voor-stap instructie voor het bekleden van een kelderverdieping

 • kunnen primer of Diepgrondering
 • eventueel blokkerende reden
 • Kellerboden- of betonkleur
 • tape
 • kan
 • verfroller
 • telescopisch schuifbare
 • verschillende borstel
 • kleurendekking mengemmer
 • boormachine met roerder
 • rubberen rakel (rakel)
 • mei slijpen
 • schoonmaakmiddelen (bezems, stofzuigers)

eerste voorbereidende werkzaamheden

een conventionele, gladde betonnen vloer, kunt u waarschijnlijk toeslaan zonder voorbereiding. Rough kelderverdiepingen die u nodig heeft om te malen met een overeenkomstige betonnen slijpmachine.

Afhankelijk van het absorptievermogen van de grond waar je op een laag niveau (sterk absorberend souterrain) of een primer (van laag naar niet-absorberend substraat) nodig. Wasruimtes en andere vochtige kelder moet u voorzien van een barrière primer, dat het water de bodem niet kan doordringen. Echter

Voor het schilderen van de primer je nodig hebt om de vloer helemaal schoon. Eerst terug netjes met een bezem, en dan zuigen in ten minste twee doorgangen met een krachtige stofzuiger. Randen en basen die je willen schilderen, dan kunt u de stok met tape.

2. De keldervloer geprepareerd

Is een primer nodig, kunt u die gegevens nu wissen. Indien nodig, kunt u de primer gelijkmatig verdelen met een rakel rubber dun. Nu moet je de fabrikant na de droge primer te laten. Afhankelijk van de behoefte draag je de blokkering primer op hetzelfde schema.

3. Verwijder de keldervloer

Reeds kunt u benadrukken uw kelder vloer. U gebruikt een best verfroller met telescopische extensie. Ruwe randen vegen geschikte borstels. Afhankelijk van de ondergrond, is het niet ongewoon dat je de kleur van beton toe te passen in twee fasen.

Tips & Tricks Gebruik geen conventionele souterrain verven in een garage. De weekmaker die in de verf kunnen chemisch reageren met de banden van uw voertuig.

Een kelderverdieping, die in een ouder huis een vochtregulerende functie heeft, je kunt niet willekeurig met concrete kleuren schilderen, omdat dit als een zegel zou werken. In dergelijke gevallen worden vloerbekledingen die zijn opgehoopt of tegels worden aanbevolen. Natuurlijk vindt u in het huisjournaal ook bijdragen aan het [leggen van tegels] op verschillende verdiepingen, zoals beton, enz.

Deel met vrienden

Laat je reactie achter