Een blad bescherming van de goot beperkt de reinigingsinspanning

Het gebouw dakgoot kan worden beschermd met blad bescherming tegen vervuiling en verstopping. Gebladerte, takken en vogelpoep hebben geen kans om in het afvoersysteem te dringen. Verschillende versies en materialen zijn verkrijgbaar bij gespecialiseerde dealers.

De verschillende varianten en materialen

Er wordt een gootsifon aangeboden die geen vreemde voorwerpen doorlaat. Hij wordt op de valbuis geplaatst, gereedschap is niet nodig. Het regenwater kan ongehinderd wegstromen, volgens de fabrikant is het tot 150 liter per minuut.

Als u kiest voor een gootrooster van roestvrij staal, is dit een goede keuze. De roosters laten het water door en vangen het vuil op. Het materiaal is duurzaam, de dikte is meestal 0,7 mm. Het kan met een blik worden geknipt tot de gewenste afmetingen.

Kunststofroosters zijn het populairst, die precies op maat kunnen worden gesneden en volledig volstaan. Visueel iets mooier zijn aluminium roosters. Omdat het gebladerte bijna onzichtbaar is door het opsluiten in de goot, het uiterlijk maar eerder een ondergeschikte rol speelt. natuurlijk is het

beslissende Buyer levensduur, zo is de voorkant van roestvrij staal, roest niet en toont weinig tekenen van slijtage. Plastic kan in de loop van de jaren enigszins broos worden.

Eenvoudige bevestiging

Gutterrooster voor de goot wordt in de goot geklemd. Vooral in termen van UV-bestendigheid en duurzaamheid, moet u ervoor zorgen dat er geen extra bevestigingsmateriaal nodig is.

In het aanbod van dealers zijn ook hele bladvangers met extra groot volume. Deze zijn nodig wanneer grote hoeveelheden gebladerte voorkomen. Kies de bladbescherming op basis van de omstandigheden en uw dakoppervlak.

goten blad bescherming

  • vervolgens moet worden
  • duurzaam
  • bespaart kostbare Reinigunsarbeiten
  • voorkomt verstopping van de goot vóór

de prijzen van de ISP

Een goten sifon voor ongeveer 13, - euro beschikbaar, goot mesh roestvrij staal kost 5,40 euro per meter, een plastic bladbescherming op 3 meter lengte kost ongeveer 8, - euro.

  • westfalia.de heeft een ruime keuze aan dakgootbeschermers en accessoires.
  • dachdeckermarkt24.de heeft speciale roosters aangeboden,
  • dakbedekkingsmaterialen.de heeft een vleugelbeschermer met geperforeerde plaat in het assortiment.
Tips & TricksBij het kiezen van bladbeschermers voor uw dakgoot, zorg ervoor dat u het juiste materiaal kiest. Roestvast staal is duurzaam en kan worden gecombineerd met zink-, koper- en kunststofgoten.
Deel met vrienden

Laat je reactie achter