Plinten gemaakt van aluminium: robuust en visueel interessant

Improvement Klassiek, plinten gemaakt van hout, MDF en kunststoffen. Metalen plinten worden tot op de dag van vandaag voornamelijk gebruikt in de commerciële sector, maar kunnen een echt goed alternatief zijn voor het huishouden. Lees hier meer.

bestand tegen water

Metallic plinten zijn het meest nauw gebracht met de commerciële sector in combinatie, waar ze moeten aan hoge belastingen en regelmatig reinigen weerstaan. Plinten van aluminium kunnen ook een voordeel zijn voor het huishouden.

Aluminium is bestand tegen vele belastingen en vervormt, in tegenstelling tot hout, niet vaak wanneer het in contact komt met water en heeft niet de neiging te barsten.

Voor ruimtes die vaak met veel water worden gereinigd, kan een aluminium plint een goed alternatief zijn. Bovendien is het een visueel hoogtepunt in de kamer, die er elegant en nobel uitziet.

Een goede optie zijn ook aluminium strips in roestvrij staallook. Ze zijn een beetje goedkoper dan de echte roestvrijstalen strips, maar bijna net zo resistent en veerkrachtig. In geborstelde optiek vergeven ze ook krassen - die meestal niet zichtbaar zijn.

voordelen van aluminium plinten om hout en MDF

  • visueel interessanter aan de muur, passend bij vele interieur
  • sterker en beter bestand, ook duurzaam
  • niet vervormen wanneer blootgesteld aan water en zijn niet gevoelig voor de vorming van scheuren

Prijzen

geprijsd alle metalen plinten zijn aanzienlijk hoger als hun klassieke houten of MDF tegenhangers. Over het algemeen zult u ongeveer 8 - 10 EUR per strekkende meter moeten verwachten voor eenvoudige, geanodiseerde aluminium strips, in sommige gevallen zelfs iets meer.

bronnen op het internet

  • profisockelleisten.de Deze online winkel biedt een bijzonder brede waaier van metalen plint
  • leistenkontor.de Een speciale winkel voor Dado & Plint, ruim aanbod van metalen strips in verschillende kleuren en designs
  • leiste24.de Specialty Store voor alle plinten en plinten - ook metalen strips zijn hier te vinden.

Om kosten te besparen

prijsvergelijkingen de moeite waard hier in ieder geval - het zoeken in verschillende verkooppunten of tussen de rest van de bouillon kan soms voordelig zijn. Overweeg ook of u eenvoudig een gecoate versie gebruikt die bijna hetzelfde uiterlijk biedt.

Tips & Trucs Voor het bevestigen van metalen strips hebt u verschillende opties. U moet het alternatief "stick in plaats van screw" in bepaalde omstandigheden eens in de gaten houden.
Deel met vrienden

Laat je reactie achter