Buntsteinputz

renovare exterior cu caracteristicile sale unice pot fi utilizate și o suprafață de acoperire sau strat de finisare Buntsteinputz. Prin aspectul de tip mozaic granulat din piatră naturală atribuit funcționează vizual interesant și de multe ori contrastante.

Pentru zone în aer liber sever stresate

Buntsteinputz fi folosit doar ca un strat de finisare, care este, este nevoie de o culoare netezite în mod corespunzător și durabil. Îl poți găsi de multe ori din cauza caracteristicilor sale speciale astăzi pe piedestale sau în casa scărilor. Buntsteinputz este rezistent la intemperii, rezistent stabil și extrem de rezistent la impact și zgârieturi. Mai ales ca vremea și de umiditate de protecție pe un piedestal, prin urmare, el este destul de potrivit. În funcție de dimensiunea particulelor, care poate merge până la 2 milimetri sau chiar mai mult, el pare destul de rustic, nisipul de cuarț adăugat asigură un aspect de tip mozaic. Cu toate că se face pe baza de rasina sintetica, este deschis la difuzie, care este deosebit de pozitiv pentru suprafețele de bază de case.

decorative contrastează pentru baza

Aspectul de tip mozaic vine în multe nuanțe diferite, în plus, oferă, de asemenea, diferite dimensiuni ale particulelor disponibile, în mod tipic de 1,2 sau 2 milimetri, pentru un aspect foarte rustic si efecte semnificativ diferite. Paleta de culori este diferită în dimensiune pentru a găsi Kontrastton dvs. speciale, în funcție de producător, este util să se compare paletele de culori de la mai mulți furnizori împreună și se cântărește, dimensiuni diferite de cereale până în prezent.

La baza de case Buntsteinputz asigură că umezeala rezultată scape din pereți, umezeala nu poate pătrunde din exterior spre materialul de construcție.

Cerințe pentru aplicare

Buntsteinputz este o tencuială subțire și, prin urmare, numai potrivit ca o acoperire de suprafață. Gipsul dedesubt trebuie să fie frecat netede, în orice caz, în caz contrar, aderența tencuielii de piatră colorată poate fi problematică. În regiunea exterioară, de asemenea, este necesară o prelucrare foarte curat și de specialitate pentru a obține de fapt, o protecție suficientă împotriva umezelii din exterior. În special, baza clădirii sunt deosebit de sensibile la umiditate, aici puteți, în cazul capacității de etanșare insuficientă rapid format daune grave și materialul de construcție. După procesarea Buntsteinputz trei zile trebuie să fie stabilite și apoi nevoie de aproximativ trei săptămâni, până când este complet uscat.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul