Condiții de viață

Depunerile de calcar pe robinet

Partea din față a robinetului este întotdeauna afectată în mod deosebit de calcar. Sita și duza se așează foarte repede cu apă dură cu var. Dar chiar și în gospodăriile casnice, unde apa de la robinet are o duritate mai scăzută a apei, depozitele de calcar pe robinet nu pot fi evitate pe termen lung. Pentru a preveni ca caldura să devină calcificată, trebuie să o eliminați în mod regulat.

Agentul de decalcifiere

Decalcifierea este cel mai bine realizat cu remedii la domiciliu. Deoarece mirosul robinetului vă deranjează cu greu, puteți utiliza o esență ieftină și ușor de utilizat pentru a dizolva var. Acidul citric ar fi, de asemenea, o posibilitate, dar esența oțetului funcționează de obicei mai repede și este mai ușor de dozat.

raportul de amestec Puteți fie oțet într-un 1: amestec 4 cu apa (1 parte oțet la 4 părți apă) sau oțet simplu de gătit într-un amestec 1: se amestecă cu apă mai întâi În ambele cazuri, veți avea o soluție eficientă de descaler.

robinet decalcifia - pas cu pas

Faucet

    • decalcifierea sticlă primul robinet dezasambla
    • Scoateți duza de la robinet, inclusiv strecurătoare, garnitura de cauciuc și aerator. Puneți toate piesele deoparte și le pensați cu atenție.

2. Aplicați soluția de calcar

Turnați soluția de decalcifiere în sticlă. Introduceți toate componentele în soluție, cu excepția garniturii de cauciuc. Lăsați-l acolo timp de cel puțin 15 minute, până când murdăria și var se colectează pe fundul geamului.

3. Reasamblați

Îndepărtați toate părțile din soluția de descaler și atingeți ușor. Dacă piesele sunt suficient de curate, puteți să le reinstalați cu ușurință după ce le clătiți cu apă. În caz contrar, lăsați-le puțin timp în soluția de decalcifiere.

Sfaturi și trucuriEssigessenz poate ataca - chiar și în cel mai subțire - garnituri de cauciuc. Așa că întotdeauna trebuie să aveți grijă la garnituri atunci când decalcifați cu oțet sau o esență de oțet. Dar puteți curăța bine garnitura de cauciuc sub apă curgătoare.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul