Renovering

Forsterket grep på grunn av bedre klebende fordeling

Hvis overflater må fylles, må kitt allerede ha klebende egenskaper ved påføring. Holdet på den nivellerte overflaten må i det minste opprettholdes eller ideelt forsterkes under uttørking til fullstendig tilstand. Glatte overflater gir naturligvis bare liten støtte.

Fillerens klebeevne skyldes hovedsakelig arealfordelingen. Dette, i prinsippet, kan bare selektivt vedlegg fordeles jevnt av trolling av et nettverk. I tillegg er det en "indre" stabilitet, som er opprettet av det innlemmede forsterkningstoffet. Denne nettformede hjelpen brukes også når du pleier.

Dekk- og brofunksjon

Tilstanden og materialet til fyllstoffbasen bestemmer alternativene for tiltak. Vertikale vegger laget av hardboard eller gipsplater gir meget glatte overflater. De fleste leddene er tilgjengelige, som produserer opptil flere millimeter dype spor. For å fylle disse sporene, er flere tilnærminger mulige. Det samme utvalgsprinsippet gjelder for alle andre inngrep, hull og sprekker.

Slissene eller leddene er fylt og glatt før selve fyllingen. Deretter fylles den nå konsekvent flate overflaten. Fu Over de åpne leddene legges felles bånd som, som små broer, tillater en jevn fylling. Arm Forsterkende maske legges og virker over hele fyllingsflaten. De la leddene "forsvinne".

  • Påfør etter priming
  • Ved plastering med gips, er arbeidet delt inn i minst to enheter. En grovere grunnutjevning legger grunnlaget for utjevning av fint fyllstoff som deretter er ferdiggjort.
  • Legge og trykke inn i stoffet eller forsterkningen i den fortsatt fuktige grunnfyllingen er vanlig. Ved stramming under tørking kombineres kitt og vev for å danne en sammenhengende enhet. Produsentens anvisninger angir forskjellen mellom tørketiden med og uten vev.

Tips og triksKontroller at du velger dybden på stoffet i puttylaget, slik at du ikke vil "fange" noe stoff så mye som mulig under senere sliping.

Del med venner

Legg igjen din kommentar