Hur fixar du en vattenskada i ett prefabricerat hus?

Det finns olika sätt att vattenskador kan uppstå: Om en översvämning eller en burst pipe - i alla fall, måste man veta vad man ska göra nu. I den här artikeln kommer vi att förklara hur man fixar vattenskador på ett prefabricerat hus.

Strukturen förblir "friska"

att reparera skadan

Men de själva bör inte börja med "reparation" - experten på ditt prefabricerade byggföretag verkligen har erfarenhet av vattenskador och vet strukturen i ditt hem. Eftersom: För att avhjälpa en vattenskada måste husets struktur ingripas. Först då kan man se om och hur skador har gjorts.

Då kan du starta förnyelse: foder och isolering måste tas bort för att komma till träet. Detta måste först rengöras, eftersom inget rent vatten har trängt in.

längre men tar processen för torkning: Att inte ta flera veckor att slutföra, torkaggregat eller liknande bör stödjas. För att vara säker på att torrhet regerar, ska en specialist utföra en så kallad träfuktmätning; Träets fuktinnehåll får inte överstiga 18%.

Översikt

Följande lista sammanfattar informationen om vattenskador tillsammans igen:

  • vatten i princip inget hot mot trä
  • att förhindra mögel måste göras tid tork
  • experter från prefabricerade hus måste "tränga" till träet
  • I slutet av nödvändigtvis göra processen utföra kontroller för att se till att allt är torrt
Tips & tricks åtgärder du vet när den minsta misstanke om vattenskador inträffar på annat sätt skadliga mögel är resultatet.
Dela med vänner

Lämna din kommentar