Hvordan gipser du et præfabrikeret hus korrekt?

Ikke kun visuelt effektiv

Især det indre gips skal være af høj kvalitet - det frigiver trods alt dampe lige i begyndelsen. Med ringere gips er risikoen for at indånde skadelige stoffer naturligvis større end af høj kvalitet. Kan jeg gips mig selv?

Du behøver ikke specielt håndværk til at anvende et nyt gips, især i det indre. Du bør kun være opmærksom på et rent arbejde, især med hensyn til at dække andre overflader.

Præsteringen af ​​den ydre facade er i princippet ikke særlig forskellig. Kun her skal du lægge særlig vægt på sikkerheden. Før du begynder at studere, skal du sørge for at fjerne snavs og snavs. Selv løse pletter skal fjernes; Derefter vil du få et overblik over defekte områder, der skal repareres.

I hvert fald vil du spare penge med dit eget arbejde, fordi timelønnen hos specialselskaber eller virksomheder normalt er høje.

Første renovering, derefter gips

Tjek før den nye gips, om din facade har brug for renovering eller kun har visuelle pletter. I det første tilfælde bringer det nye gips ikke noget, fordi det egentlige problem er bogstaveligt talt malet over.

Tips og tricks Lad venner eller bekendte hjælpe dig, når du plejer dig selv. En sådan facade er allerede et anstændigt arbejde.

Del med venner

Forlad din kommentar