Koliko su trajni montažne kuće?

Kada gradite kuću, obično je kupnja za život. Stoga se često postavlja pitanje: izgraditi "normalnu" kuću za vječnost ili jeftinu montažnu kuću? Pokazat ćemo vam kako se kvaliteta može kombinirati s montažnim kućama i koliko dugovječnost ova metoda gradnje može postići. Fert Da li montažne kuće zaista imaju kraći životni vijek?

Na bližem ispitivanju konstrukcije ne može se objasniti navodna "inferiornost" montažnih kuća: zidovi, stropovi i svi izolacijski materijali fiksirani su na čvrstoj konstrukciji drvenih okvira. Okružen stabilnim vanjskim zidom, ovaj dizajn nije samo stabilan, ali s dobrim izradom i instalacijom također je vrlo izdržljiv.

Što je s kvalitetom?

Kako bi se postigla dugovječnost, naravno, kvaliteta mora biti u pravu. To može biti čak i bolje u montažnoj konstrukciji kuće nego u čvrstoj konstrukciji: proizvodnja u tvornici radi gotovo savršeno upravljiva, a trajno vrijeme na gradilištu može također oštetiti kvalitetu materijala.

Budući da montaža traje samo nekoliko dana na gradilištu, materijal je izložen gotovo bez utjecaja na okoliš dok ne postoji u gotovom obliku. Postoje i stroge smjernice vezane uz materijal i gradnju. To su specificirani i kontrolirani ne samo od samog proizvođača, već i od udruženja kao što je GDF (Gütegemeinschaft Deutscher Fertigbau). Kao što možete vidjeti, industrijski dizajn montažnih kuća i suradnja tvrtki i udruga povećavaju kvalitetu vašeg doma i mogu biti čak i veći u kvaliteti od čvrstih zgrada.

I vrijednost preprodaju?

Jedan od najvećih problema montažnih kuća je neutemeljena niža prodajna vrijednost u odnosu na čvrste kuće. Dakle, nakon 40 godina imate prosječno deset posto manje novca. Ali zašto je to? Vjerojatno, ove pretpostavke temelje se na manjoj trajnosti na politikama šezdesetih i sedamdesetih godina, kada su ti popusti još bili opravdani.

Osim toga, današnja montažna konstrukcija podupire onoliko "pojačanja" poput betona ili cigle da se približava čvrstoj konstrukciji. Time se pojačava glupost niske vrijednosti preprodaju.

Bottom line, ovo je jedan od najvećih nedostataka montažne kuće. Kada se krećete, na primjer, iz profesionalnih razloga, bolje ste s masivnom kućom: Ugled "kuće za vječnost" donosi vam u ovom slučaju nekoliko tisuća eura više.

Savjeti i trikoviIako se namjeravate kretati, unajmite svoju staru montažnu kuću. Umjesto da živiš s teama, gradiš takav siguran izvor prihoda.

Pregled

Sljedeći odjeljak pruža vam pregled svih aspekata dugovječnosti u montažnoj kući.

Stabilna, dobro projektirana konstrukcija montažne kuće osigurava dugovječnost.

Industrijska proizvodnja i brza gradnja osiguravaju postojeću kvalitetu; komponente nisu izložene vremenu.

  • Samo neopravdana niža vrijednost preprodavanja pokazuje se kao nedostatak montažne konstrukcije.
  • Suprotno popularnim uvjerenjima, montažne kuće nude visoku razinu dugovječnosti i kvalitete. Obje, međutim, variraju od pružatelja do davatelja usluga: Obavijestite se o proizvođaču montažne kuće, inače san o vlastitoj kući može brzo postati noćna mora.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar