Hoe hoog mag een eengezinswoning zijn?

Of het ontwerp van het dak of de hoogte van het plafond - de totale hoogte van een vrijstaand huis speelt in veel zaken een rol. In dit artikel leer je hoe de hoogte van een vrijstaand huis tot stand komt en waar je op moet letten bij het bouwen.

Het belang van bouwvoorschriften

Wat is de gemiddelde eengezinswoning?

De totale hoogte van uw eengezinswoning bestaat hoofdzakelijk uit de vloerhoogten en het dak. Als de begane grond en de eerste verdieping elk een hoogte van 2,60 hebben, worden plafonds en de vloerplaat in rekening gebracht en wordt het dak (hoogte ongeveer 3 meter) opgenomen, de hoogte is ongeveer 10 meter.

De vorm van het dak

Aangezien u een zeer groot aantal daken voor eengezinswoningen hebt, kan hun hoogte sterk variëren. Hoewel een klassiek zadeldak relatief ruimtebesparend is, zijn puntige dakvormen meestal hoger en dienen het optische doel. Natuurlijk is het goed als je individueel bij je thuis gaat, maar helaas ben je wat beperkt in deze zaken.

Zoals je kunt zien, bestaat de hoogte van een vrijstaand huis uit verschillende factoren en is meestal lager dan andere huistypen. Het wordt beperkt door de bouwvoorschriften van uw stad.

Tips & Tricks Presenteer modellen om een ​​gevoel te krijgen voor verschillende hoogtes en om de factoren beter te evalueren.
Deel met vrienden

Laat je reactie achter