Cum pot fi individuale case prefabricate moderne?

Casa prefabricate - trebuie să fie întotdeauna o casă de pe raft? Nu. Construcția prefabricată modernă se bazează din ce în ce mai mult pe individualitate pentru a satisface cel mai bine cerințele clienților. În acest articol veți afla cum pot fi case individuale și variate de astăzi.

Catalogul - doar un ghid dur în viitor?

Individualitatea clădirii prefabricate creează un dezavantaj important din lume, ceea ce a făcut ca casa prefabricată să nu fie atractivă pentru mulți constructori: specificații stricte în ceea ce privește modelele și echipamentele. Deoarece avantajele clare ale construcțiilor prefabricate, timpii de construcție scurți și o organizație centrală nu ar trebui să sufere de lipsa de individualitate.

Vânzătorul decide

După cum sa menționat deja, ar trebui să comparați vânzătorii și să vă uitați unde se face personalizarea, desigur, și unde este mai mult excepția; diferențele sunt semnificative. Dar nu numai posibilitățile, ci și suprataxele pentru cererile speciale sunt un criteriu important; Unii furnizori solicită modificări simple, cum ar fi suprataxele pe care constructorii preferă să le decidă împotriva lor.

Costul: setați o limită clară

Deoarece personalizarea este în majoritatea cazurilor asociată cu suprataxele, trebuie să țineți cont de costurile dvs. și să salvați unde este posibil. Dacă doriți cu adevărat să adăugați o notă personală fiecărui detaliu al casei dvs., acest proiect va arunca în aer costurile. Prin urmare: La început, determinați cât de mulți bani pot fi investiți în cereri speciale.

Sfaturi & TricksConsult în avans cu furnizorul respectiv, care suprataxele sunt datorate pentru anumite proiecte de personalizare. Acest lucru previne surprizele ulterioare și clarifică costurile estimate.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul