Hvordan er indretningen af ​​et præfabrikeret hus gjort?

Bodyshell står, men indtil bevægelsen er der stadig noget afgørende: Interiøret. I denne artikel forklarer vi, hvad det rent faktisk betyder i et præfabrikeret hus, og hvordan du virkelig kan spare omkostninger i indretning, fra elektriske installationer til vægbeklædning.

Nøglefærdige eller ekspansion hus?

Men hvis du beslutter dig for at gå med ekspansionshuset, er der mere arbejde end bare vægpapir på øverste fliser: Arbejdet spænder fra installationen af ​​alle rør til trappebygning til opvarmning og sanitære arbejder.

Planlægning

Hvis du beslutter dig for et udviklingshus, vil planlægningen af ​​indretningen ikke blive overtaget af det præfabrikerede husfirma. Derfor bør du overveje at bruge en indretningsarkitekt, som vil rådgive dig om materialeindkøb, installationsordre og selvfølgelig hvad der skal hen.

Proceduren for det indre arbejde

Det indre arbejde foregår med det præfabrikerede hus, som regel som med andre hustyper. For det første sker isoleringen af ​​loftet indefra, da det ville være svært at få adgang til senere. Den efterfølgende opførelse af studvæggene, deres gipsbeklædning og det nødvendige elektriske arbejde udført kun på loftet.

Når dette er gjort, er vinduerne på alle etager monteret. Dette efterfølges af den elektriske og sanitære ru samling efterfulgt af gipsarbejdet på væggene. Hvis det ønskes, kan den valgfrie gulvvarme og derefter solpanelerne installeres.

For at sikre et solidt gulv senere skal skrælmet nu lægges og tørres. Den nu mulige endelige montering af hygiejnen følger installationen af ​​varmepumpen. Efter dette "grundlæggende arbejde" nu fliser, husmaler og elektriker kan afslutte deres arbejde.

Tips og tricks Hvis du for eksempel kan "bare" male eller flise, arrangere et kompromis med dit præfabrikerede firma for at gøre det vanskeligere arbejde. Selv ved at male eller wallpapering dig selv, kan du spare mange penge.
Del med venner

Forlad din kommentar