Cum se realizează designul interior al unei case prefabricate?

Bodyshell standuri, dar până la mutarea înăuntru este încă ceva crucial: Interiorul. În acest articol, explicăm ce înseamnă de fapt într-o casă prefabricată și cum vă puteți economisi cu adevărat costurile în designul interior, de la instalațiile electrice până la acoperirea pereților.

Casa la cheie sau expansiune?

Dar dacă optați pentru casa de expansiune, mai mult de lucru vine ca tapetare doar dale superioare pentru tine: Lucrările variază de la instalarea tuturor liniilor prin scara la încălzire și sanitare de lucru.

Planificare

Dacă vă decideți asupra unei case de dezvoltare, planificarea design-ului interior nu va fi preluată de compania prefabricată de case. Prin urmare, ar trebui să luați în considerare utilizarea unui designer de interior care vă va sfătui cu privire la achizițiile materiale, ordinea de instalare și, bineînțeles, ce se întâmplă acolo.

Procedura de lucru interior

Lucrările de interior are loc cu casa prefabricate, de obicei, exact ca și cu alte tipuri de case. În primul rând, izolarea mansardei se face din interior, deoarece acest lucru ar fi dificil de accesat mai târziu. Construcția ulterioară a zidurilor, a plăcilor de tencuială și a lucrărilor electrice necesare numai la mansardă.

Odată ce acest lucru a fost făcut, ferestrele din toate etajele sunt montate. Aceasta este urmată de asamblarea electrică și sanitară, urmată de lucrările de tencuială pe pereți. Dacă se dorește, încălzirea în pardoseală opțională și apoi panourile solare pot fi acum instalate.

Pentru a asigura o podea solidă mai târziu, șapa trebuie să fie acum așezată și uscată. Asamblarea finală posibilă a instalației sanitare urmărește instalarea pompei de căldură. După această "lucrare de bază", talerul, pictorul de case și electricianul își pot termina lucrarea.

Sfaturi și trucuriDacă, de exemplu, puteți "doar" vopsi sau faianța, aranjați un compromis cu compania dvs. prefabricată pentru a face munca mai dificilă. Chiar și prin pictura sau tapetarea pe care o aveți, puteți economisi o gramada de bani.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul