Hoeveel kost een Zweeds huis als een geprefabriceerd huis?

Met hun klassieke rustieke stijl en zijn elegante charme maken Zweden huizen met veel klanten aan enthousiasme. Maar hoeveel kost het om een ​​Zweeds huis te bouwen als een geprefabriceerd huis? In dit artikel leert u de voor- en nadelen en prijzen van deze constructie.

De Sweden House: Een klassieke houten huis

Een ander voordeel is de variabiliteit van de houten structuur is: Als u besluit op een bepaald moment voor een aankoop of conversie, de kosten aanzienlijk lager is dan in een enorme huis.

Zorgen voor goede isolatie

Ondanks de vele voordelen kan het Zweedse huis ook problemen hebben met zijn houten constructie. Aangezien hout een natuurlijke substantie is en reageert op vocht, moet u de dragende binnenbalken bijzonder goed isoleren. Als je ervoor hebt gezorgd, heeft het houten huis praktisch geen nadelen.

De kosten

De prijzen van afgewerkte Zweedse huizen liggen op hetzelfde niveau als andere houten huizen van dezelfde grootte. Sommige fabrikanten berekenen toeslagen voor het karakteristieke ontwerp; Vergelijk de prijzen voordat u een provider kiest. In het volgende voorbeeld laten we de kosten zien voor een gereed huis in Zweden. Het is een eengezinswoning met een vloeroppervlak van 130 vierkante meter.

kostenoverzichtprijs
eerste perceel van 600 vierkante meter,45000 EUR
2. Zweden huis, turnkey, 130 vierkante meter180.000 EUR
derde verbetering omgeving (tuin, terras, etc.)15000 EUR
4. formaliteiten (notaris, overdrachtsbelasting etc. .)10000 EUR
5. Andere 20.000 EUR
totaal 270.000 EUR
Tips & trucs te leren op verschillende ontwikkelaars als het gaat om de selectie bij Zweden huizen. Sommige providers zijn hierin gespecialiseerd en kunnen u beter adviseren.
Deel met vrienden

Laat je reactie achter