Cât de mult putere necesită încălzire jgheab?

constructii Un incalzitor pentru jgheab atât jgheaburilor și burlane protejează împotriva zăpezii și a gheții. Jgheaburile se poate deforma sub o sarcină de zăpadă mare în timpul iernii și burlane poate izbucni în condiții de gheață.

de securitate prin încălzire a jgheabului

jgheaburi, burlane și acoperișul clădirii ar putea fi afectate de căderi masive de zăpadă. de multe ori se dezghețe mai ales dacă prin zăpadă și gheață soare și apoi congela din nou, cantitatea de gheață care se află într-un jgheab, rapid prea greu.

Încălzirea jgheab protejează împotriva deteriorării și astfel protejează clădirea. dar că încălzirea canalului poate dezvolta, de asemenea, eficacitatea lor completă, acestea trebuie să fie calculată în mod corespunzător.

putere de calcul

Calculul performanței depinde întotdeauna de lungimea jgheabului și este diferit pentru jgheaburi semirotunde normale și cutii de jgheab după.

consumul de energie cu un

standard de jgheab La un jgheab standard, semicirculară poate ajunge până la o altitudine de 1.000 de metri deasupra mării instala o bandă de încălzire cu 30 de wați pe metru jgheab. Cele mai multe sisteme sunt auto-reglare și necesită puțină atenție.

exemplu jgheab standard de semicirculară

30 wați pe metru, la o casa de 10 de metri lungime totală meci de 600 wați. Dar ele nu sunt accesate în mod constant, dar încălzirea se conectează numai atunci când se atinge o anumită temperatură.

nevoie de curent pentru un jgheab cutie

Aici este instalat o a doua bandă de încălzire, în funcție de lățimea canalului. Pentru aceasta trebuie sa te uiti recomandările producătorului, deoarece acestea variază. Cu toate acestea, un 100 de milimetri cutie largă de streașină nu va necesita o a doua bandă. Acest lucru este de obicei necesară numai de la o lățime de aproximativ 240 milimetri.

Sfaturi & TricksDie Majoritatea producătorilor de sisteme de încălzire de jgheaburi indică faptul că sistemul de încălzire poate fi, de asemenea, utilizat pe un jgheab de plastic, din cauza generării de căldură scăzută.

Dar ar trebui să vă pese mai degrabă nu, pentru că de fluctuațiile constante de temperatură vârsta de jgheab din plastic disproporționat de rapid și devine fragil și poros. Deci, dacă doriți să utilizați un sistem de încălzire jgheab, folosiți o tavă de metal pe partea de sus.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul