Hva er kostnadene ved å bygge en tre dekk?

Hvis du ønsker å lage en terrasse på hjemmesiden din selv, grip beste tre som byggemateriale. Tredekk er elegant, solid og en skikkelig blikkfang. Videre kan man også ganske enkel og spesielt lav bygge selv. Hva er kostnadene du har å forvente det, klikk her.

kostnaden for en hjemmelaget treterrasse inkludert fundament

Hvis et betongfundament er til stede, må du gi en sterk bakgrunn laget selv. I beste fall går med en komprimert grus seng på hvilken et lag legging av sand påføres. så enkle betongplater legges som en prikk fundament i dette laget av sand.

Så du trenger i tillegg til de firkantede tømmer for understellet og terrassebord også grus og sand, og betongblokker. Legg til at så nødvendig monteringsutstyr.

Barene av understellet, kan du enkelt fikse med vinkelkontakter og langsgående kontakter der det er nødvendig. Vedlegget av terrassen selv kan du bare kjøre, så det er også så veldig stabil gjennom skogen vekt. Styrene bare man skru fast til underlaget.

Alternativt finnes det også såkalte usynlige fester for terrassebord tilgjengelig, men kan være svært kostbart svært raskt. Skruing er også mulig i mange tilfeller - men det barbent på terrassen da muligens skade og gjennom hullene kan trenge vann. Alle som aksepterer det faktum, men det blir mye billigere.

Veden brukes den avgjørende kostnadsfaktoren

Den unike best valuta for pengene leveres i alle fall, Douglas. Selv Behandlet tre er fortsatt billigere med en tøddel, men vanligvis ikke så holdbart som Douglas gran. imidlertid, tropiske tresorter som Bangkirai er betydelig dyrere enn Douglas gran, særlig i underkonstruksjonen.

selvfølgelig, det er alltid forskjeller i kvalitet tre - så bør du alltid finne et kompromiss mellom god tre kvalitet og lav pris.

For våre eksempler, har vi en liten terrasse med 2 x 4 Metern- dvs. 8 kvadratmeter - inkludert inne stiftelsen selv. (Inkl. Clip system) 315 US

Fasteners: Følgende oppstått kostnader:

  1. kostnadsoversikt prøve prosjekt
  2. grus og legging av sand: 30 EUR
  3. betongblokker, 8: 18 EUR
  4. underlag, kvadrater, 16 løpemeter: US 60
  5. terrassebord for 8 kvm : 40 EUR

totale prisen 463 EUR

Exploited potensielle besparelser

Vi setter konsekvent på kostnadsbesparelser i vårt utvalg terrasse. Dette inkluderte den ene siden, dispenserer med en skjult feste som ville ha slått med en god 150 euro posten og bruk av billig Douglas gran. Impregnert furu ville faktisk ha vært litt billigere, men dette kompromisset vi var ikke villige.

Hvis du bygge din uteplass på bakkenivå, du kan da også kostnadene for en lateral blindhet lagre og har en barriere-fri terrasse. Dette kan noen ganger være en fordel. Foran den, men da det ekstra arbeid for utgraving av grunnen i omtrent 30 cm dybde. Ellers må du legge kostnaden forventet for venee styrene ved side og front til kostnadene.

Del med venner

Legg igjen din kommentar