Hur mycket kostar målarens målning? Priserna per kvadratmeter

i ditt eget hem även väggarna, är arbetskrävande och ofta inte leder till önskat resultat. Om du beställer en målare blir det enklare och mer nöjda med resultatet. Var är kvmpriserna för färgen?

Dessa priser per kvadratmeter du behöver för att göra det möjligt att målaren

flesta målare företag beräkna priset för en målning av den kvadratmeter yta som ska beläggas, inte livsrum.

Eftersom målaren måste tejpa fönster och dörrar noga först av allt, är de inte dras normalt på ytor - om det inte finns särskilt stora panoramafönster.

Beräkna för målaren ett pris på cirka 7 - 9 EUR per kvadratmeter, inklusive moms och material. Om du vill ha mer än bara en färglack, ökar priset i enlighet med detta.

Projektprojekt: Målare sveper hela lägenheten

En platt ägare renoverar sina rum. Dess totala väggarea är 180 kvadratmeter, plus 75 kvadratmeter tak. Vardagsrummet har utarbetade lister i taket, som också må målas. betona

kostnad översiktpris
första 180 kvadrat väggarunderstryckna 1440 EUR
2. 75 kvadrat tak630 strykning EUR
3. trim150 EUR
övergripande2220 EUR

eget arbete i stället för målare: inte lägre kvadratmeterpris med billigt färg ! Målning av väggar är inte särskilt svårt. Om du följer några manuella regler kan du få ett bra resultat samtidigt som du sparar pengar.

Välj men väggfärg noga och uppmärksamma opaciteten: Cheap färgen inte täcker de flesta av de första andra skikt. Prisfördelen ges dock inte längre av upprepad strejk - och du investerar mycket arbete.

Tips och tricks Om du anställer en målare att måla, kan du göra anspråk på arbetskraftskostnaderna för skattemässiga ändamål. Be målaren att separera material- och arbetskostnaderna separat för detta ändamål i sin faktura.

Dela med vänner

Lämna din kommentar