Hur mycket är ett nyckelfärdigt dubbelhus?

De flesta byggare väljer ett nyckelfärdigt hus; Det ger trots allt många fördelar. Men vad kostar en nyckelfärdig dubbelhus? I den här artikeln hittar du ett exempel på kostnaden för en nyckelfärdig tomthus.

Nyckelfärdiga - vad betyder det?

Exempelberäkning

I det följande beräknar vi priset på ett nyckelfärdigt dubbelhus. Den har en golvyta på 170 kvadratmeter och är byggd i prefabricerad konstruktion.

kostnad översikt
pris först skal
120.000 EUR 70.000 EUR 2. Inredning
3. Tak
40000 EUR 4. Keller
40000 EUR 5. Övriga
30000 EUR Total

300.000 EUR Dessa priser är för evigt Leverantör och hus är givetvis mycket olika. Kostnader för mark, ytor och andra nödvändigheter ingår inte i beräkningen.

Hur kan du spara kostnader?

Eftersom du oftast bara har en av två byggare i dubbel hus, måste du överväga dina framtida grannar, som du kan spara kostnader: Först och främst är det viktigt att jämföra priser från olika tillverkare med varandra eftersom det ofta betydande skillnader.

Det är också möjligt för de flesta leverantörer att välja en del nyckel variant utöver den fullständiga nyckelfärdiga hem som är billigare och kräver att du accepterar endast en del av inredningen. För många byggare är detta den perfekta lösningen.

Tips & TricksThe semi-detached house är ett bra sätt att komma till dina egna fyra väggar relativt billigt. Planeringen, särskilt när det gäller kostnader och priser, är mycket lättare om du trivs bra med den andra klienten. Så tänk två gånger med vilken du vill bygga duplexen.
Dela med vänner

Lämna din kommentar