Hoeveel kost een kant en klaar dubbel huis?

De meeste bouwers kiezen een kant-en-klaar huis; het biedt tenslotte veel voordelen. Maar wat kost een turnkey dubbel huis? In dit artikel vindt u een voorbeeld van de kosten van een kant-en-klare twee onder een kap woning.

Turnkey - wat betekent dat?

Voorbeeldberekening

Hieronder berekenen we de prijs van een kant-en-klare dubbele woning. Het heeft een vloeroppervlak van 170 vierkante meter en is gebouwd in geprefabriceerde constructie.

kostenoverzicht
eerst shell
120.000 EUR 70.000 EUR 2. Interior
3. Dak
40000 EUR 4. Keller
40000 EUR 5. Andere
30000 EUR Total

300.000 EUR Deze prijzen zijn voor altijd Verkoper en huis variëren natuurlijk enorm; Kosten voor grond, buiten gebieden en andere benodigdheden zijn niet meegenomen in de berekening.

Hoe kunt u kosten besparen?

Omdat je meestal slechts één van de twee bouwers in de dubbele huis, moet u uw toekomstige buren te overwegen, zoals u kosten kunt besparen: Eerst en vooral is het belangrijk om de prijzen van verschillende fabrikanten met elkaar te vergelijken omdat er vaak grote verschillen.

Het is ook mogelijk voor de meeste providers om een ​​part-key variant naast de complete turnkey huis dat is goedkoper en vereist dat u slechts een deel van het interieur te accepteren te kiezen. Voor veel bouwers is dit de ideale oplossing.

Tips & TricksDas duplex is een geweldige manier om relatief goedkoop om uw eigen huis te krijgen. De planning, vooral met betrekking tot kosten en prijzen, is veel eenvoudiger als u goed overweg kunt met de andere klant. Dus denk twee keer na met wie je de duplex wilt bouwen.
Deel met vrienden

Laat je reactie achter