Hoe je bank te bouwen als dat nodig is!

Een gekochte bank hoeft niet per se te blijven zoals hij is. Het meubilair kan indien nodig ook worden geconverteerd, maar vaardigheid, creativiteit en geduld zijn nodig. Eerst moet je heel goed kijken om erachter te komen hoe de bank is opgebouwd. Daarna gaat het indien nodig naar de demontage - en tot slot kunt u onderdelen verwijderen of bevestigen.

Voordat u van bank verandert: analyseer de bank precies

Wilt u de zetel van uw bank verkorten of verlengen? Of bent u van plan om de rugleuning te vervangen door een nieuw, comfortabeler ontwerp? Wat je ook wilt doen, de eerste stap is altijd om het bestaande meubilair te analyseren. Genau Bekijk de relevante gebieden van dichtbij: hoe worden de afzonderlijke elementen geassembleerd? Is het gemakkelijk om te demonteren - of zal het moeilijker zijn?

  • Verwijder die items die eenvoudig te verwijderen zijn en onderzoek wat eronder zit. Van welk materiaal is het montuur gemaakt? Hoe zit de bekleding vast? Welke suspensie is beschikbaar?
  • Leg de bank op de rug om in vrede naar de bodem te kijken. Als de bank van onderen is bedekt met een textiel, verwijder deze dan voorzichtig en kijk in het meubel.
  • Alleen als u precies weet hoe uw bank is samengesteld, kunt u een verstandige renovatie plannen. Vaak bestaat het frame uit gemakkelijk af te zagen multiplex, alleen de ophanging en eventueel gelijmde bekleding zijn moeilijk te bewerken. Dem Demontage en wederopbouw van de bank

Demonteer de onderdelen die u gemakkelijk kunt demonteren. De ophanging wordt vaak opgehangen in het frame en kan waarschijnlijk ook, indien nodig, vrij gemakkelijk worden verwijderd.

Als de bekleding niet gemakkelijk kan worden verwijderd, moet u deze waarschijnlijk aan het einde van de renovatie opnieuw kopen. Dan kunt u ze afsnijden en van te voren afknippen, de nieuwe hoes wacht op u!

Tips & TricksNieuwe stof kan worden bevestigd aan de bodem en terug met de tacker of een hete lijmpistool. Het is alleen belangrijk dat u het textiel strak en kreukvrij over de bekleding trekt om een ​​schone uitstraling te krijgen.

Deel met vrienden

Laat je reactie achter