Ovn Reparation - Omkostninger og Fakta

Omkostningerne ved elektrisk udstyr afhænger ofte af mærke og udstyr. Så selv en ældre ovn kan stadig have en vis værdi, hvis du vil sælge den eller reparere den. Men de priser, der kaldes for nogle reparationer, tvivler på deres betydning. Så her er nogle tips til at hjælpe dig med en reparation.

Forhandling

Undgå simple defekter kan være meget dyre, især med en ovn. For eksempel, et defekt ovnlys bør du udskifte dig selv hvis det er muligt. I en tidligere billig ovn kan omkostningerne ved reparationen faktisk vise sig højere. kan skabe

  • skøn
  • alternativer anmodning priserne for nye ovne Check

estimat

Uanset hvor lille skaden synes at være. Du bør aldrig forlade en håndværker uden et skøn på din ovn. Du kan ikke overse de omkostninger, der kan komme til dig. Hvis estimatet synes for højt for dig, skal du få mindst en anden præmie.

Alternativer - Reservedele

Der er ofte identiske reservedele, der ikke er fra den oprindelige producent, men til en brøkdel af prisen. Spørg håndværkerne, hvis forseglingen eller varmeelementet også er et såkaldt ikke-navngivne produkt. Ofte er delene faktisk fra samme fabrikant alligevel.

Oversigt reparationsovn

Disse priser er kun eksempler, som andre kunder har ringet til. Sikker på, at der også er hyggelige seriøse elektrikere, der kræver meget humane priser, der ligger langt under. Desværre kan nogle reparationer gøres endnu dyrere ved ovnenes usædvanlige design. Så mange ovne af udskiftning af et defekt glasrude er ikke det værd, for eksempel som for selv 1.000 euro er blevet overskredet i værste fald. er

dørpakningen90op200Euro
belysning50op300Euro
varmeveksling180op600Euro
glas udskiftning140op540Euro
Tips & Tricks nyeste efter ti år en reparation til en ovn er ikke længere værd. Da du alligevel så kan fastgøres til ovnen, vil det ikke komme ind i reservedele pågældende og håndværkeren kan erstatte kun en enorm mængde tid af andre dele. Og lige når man bruger en håndværker, er tiden penge.
Del med venner

Forlad din kommentar