Stručno potkrovlju izolacija

Izgradnja Svako nadležno majstor može obavljati svoje potkrovlje izolacija bez većih problema se, koraci potrebni za dovršetak izolirani krov pročitati ovdje poslije. Kao izolacijski materijal vam je potrebna izolacijska ploča ili prostirke izrađene od styrodura, poliuretana, stiropora ili mineralne vune. Potonji materijal je naročito široko rasprostranjen, stoga se slijedeći vodič za izolaciju potkrovlja također uglavnom odnosi na ovaj mekani materijal. cut

prvi izolaciju i primijeniti

, početak, kao što se često u DIY sektoru, čak i kada brane od potkrovlju mjernog. Jasno prostor između pojedinih greda služi kao osnovni veličine za materijalne prazan - svaki tepih može biti do oko 2 cm veća od površine se moraju ispuniti kako bi se ispravno usko sjedi bez sebe oticati. Uzmi ravnatelja za ruku i izrezati ga nožem nekoliko puta uz nju. Pritisnite reznu izolaciju između greda i pazite da se dobro prianja na leđima. Počnite s ovim radom na dnu i radite svoj put prema gore.

2. pare-dokaz obloge priložiti

Kada su svi propusti će se popuniti, a zatim donijeti na izoliranom području krova po cijeloj površini parna brana tkanina na - i raftera paralelno. Valjak koji se isporučuje u valjcima uzrokuje da nakon izolacije potkrovlja vlaga ne prodre u izolacijski materijal. Ovisno o prirodi webu, možete spajalica parna brana ili ljepilo, kombinacija obje vrste pričvršćivanja osigurava posebno čvrsto prianjanje i visoku nepropusnost. Letanja netkani, na primjer, fiksna na grede i dovesti kuglice ljepila na udaljenosti od približno 5 cm oko izolirane površine na dovratak i zabata zid kada su još uvijek neobučen. Stra Povucite čvrsto na spuštenu parnu barijeru na stranama da biste je lijepili na mjestu. Neka fleka može se također pričvrstiti ljepilom iz uloška. Radite na takav način da se pojedinačne mrežice u području trupa preklapaju za oko 5 do 10 cm, čvrsto zalijepite preklapanja.

treći prozor otkriti i granična područja

stakla su u početku nisu pošteđeni i samo smanjiti slobodan kad para-dokaz obloge u potpunosti je instaliran na površini krova. Onda obucite podnice s vrhunskim materijalom i pričvrstite ga kao naprijed. Odrežite slojeve izravno na okvir prozora pomoću noža za rezanje. Za grlo prozora otkriva, gdje se pojedinačni dijelovi runo susreću, koristite fleksibilnu brtvenu traku za pričvršćivanje. Čak i oko bilo kojeg postojećeg srednjeg maziva i na području prijelaza između koljena i poda stavite ovu brtvenu traku.

četvrti oblaganje ploče montirane

Pomoću drvene letvice za (moguće i na kraju zabata) se vezati na dovratnik substruktura za kasniju ploče. Vijke urezane letvice vertikalno na udaljenosti koja se poravnava s širinom ploča koje će se kasnije nanositi. Koristite ploče za oblaganje s izolacijskim svojstvima, kao što je drvena vuna. To su također pogodna za dodatne izolacije na svom potkrovlju do obronaka: ovo morate vijak odgovarajuće oslonce vodoravno i okomito u odgovarajućim intervalima na područje pokriveno runo rogova.

Donesi prvi (Excelsior -) pločice ispred zida koljena, a zatim montirati izolacijskih ploča na padini - Ne zaboravi vidio rubova ploča na ispravan kut, gdje se susreću na nagibu na okomiti zid. Upotrijebite kompaktne vijke s glavom ploče za vijak osjetljivih izolacijskih ploča.

Sad imate svoj potkrovlje pravilno izoliran - veliki osjećaj, dugoročno za uštedu puno energije i novca! Izolirani potkrovlje pruža dobru osnovu za naknadni rad, čiji je cilj da novootvoreni dnevni boravak bude još ugodniji.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar