Stubište profesionalno naglasiti

Construction U načelu, majstor može izbrisati sve unutar sebe. No postoje sobe koje nisu tako lako izbrisati. Ili je izbor boja uvjetima moraju se koristiti, ili je tehnički teško pogoditi - kao što je na stubištu. Nakon toga vam nudimo detaljne upute za slikanje Vaših stubišta i ono što morate posvetiti posebnoj pozornosti ovdje.

Posebnosti slikarstvu stubišta

ne samo u smislu pozadini home poboljšanje mora imati dobro znanje danas želi obojiti zidove, stropove i podove. Uostalom, postoje bezbrojne sustave boja, a najraznovrsniji građevinski materijali moraju biti naslikani na odgovarajući način. U hodnicima i dijelom u stubišta, problem i dalje je činjenica da je tamne sobe i izbor boja je ograničen na svijetlim, živim bojama. Izričito u stubištu, ali ima još problema. Posebno visoka stubišta izgledaju čvrsto i previsoko u isto vrijeme. Ovdje je korisno imati iskustvo o optičkom učinku pri korištenju različitih nijansi. Stoga stubište može biti mnogo prijateljskije i svježije.

Tehnički zahtjevi za stubište slikarstvo

Ali tehnička strana nikako ne treba podcijeniti. Čak i s teleskopskim proširenjima, može se dogoditi da ne stignete do stropa ili čak pristupiti toj visini. Da ne spominjemo važne preliminarne poslove kao što su punjenje, gdje ne možete raditi s proširenjima. Ne možete koristiti konvencionalnu ladicu ili ladder. No, slika trgovini nudi ovaj poseban skela: stepenice skele koje se mogu prilagoditi korake i garantiraju sigurno držanje na velikoj visini. Je li vaš stubište tako visoko, svakako biste trebali držati oko unaprijed za takve strukture stubište, inače će vam biti zaustavljen u sredini pripremnih radova.

Korak Vodič za bojanje stubišta

 • kit
 • primer
 • zidna boja
 • poklopac
 • trake
 • valjkom
 • proširenje
 • četkom s odgovarajućim nastavcima
 • različitih lopatica
 • brusilicu kao
 • produžni kabel da biste uklonili utičnice i
 • Baustrahler

prvi pripremni radovi

Prvo, morate Ako je potrebno, posudite odgovarajuće stubište i izgradite ga. Uklonite osigurač i uklonite utičnice, prekidače svjetla i svjetla. Postojeći stari premazi ukloniti što je sveobuhvatno što je više moguće s odgovarajućim punilom, za mnoge stare kapute već imaju tendenciju da se ljuštiti kad ponovno sliku u boji. Zatim započnite provjeravati zidove i strop za oštećenja kao što su pukotine, rupe i slično. Napunite štetu s kitom i namjestite ga. Najkasnije sada lijepite rukohvate, rešetke i tako dalje. Das 2. Postavljanje stubišta

Prvo, pobrinite se da imate svijetlo radno svjetlo. Konačno, želite postići ujednačenu boju. Ali, ako je pretamna na stubištu, ne možete otkriti dovoljno brzo i točno, tako dugo dok su izgradili strukturu stubište takve pogreške. Počnite slikati rubove i uglove s odgovarajućim četkama kao što biste kasnije mogli. Zatim valjak valjkom nanesite na velike površine. Četka rubove i kutove širine u slobodnim prostorima, tako da možete prstom mokro na mokro u radu s valjkom. Da biste izbjegli neravne nijanse. Das 3. Slikanje stubišta

Kada se temeljni premaz osuši, možete početi slikati. Uz novi sloj boje, trebate naglasiti križ u prvom kolu, u drugom radnom prolaz ukrasti ulogu onda gore i dolje. Radite od vrha do dna. Druga operacija je, naravno, ne samo u mnogim sustavima boje, pogotovo u stubištu ići tako sigurni da je boja zapravo nanosi zemlje. Ti bi trebala preraditi izračunava na stubištu nakon nekoliko dana ili tjedana, što je vrlo teško provesti zbog tehničkih pribora, kao što okvira.

4. Nakon slikanja stubišta

Sada možete ponovno instalirati prekidače, svjetiljke i utičnice. Provjerite jesu li osigurači još uvijek nepravilni. Konačno, uklonite sve folije i trake.

Savjeti i trikovi Tehnički razvoj zidnih boja je brz. Već duže vrijeme imate mnogo više boja dostupnih od dugogodišnjih standardnih boja za emulziju. Posebno kod mineralnih i vlažnih površina koje se reguliraju vlage, obratite pažnju na boju koja propušta paru koja omogućuje vlagu da pobjegne od žbuke. Imajte na umu, međutim, da nije svaka boja jednako prikladna za svaku površinu. Silikatne boje možete nanositi na mineralne žbuke, ali ne i na žbuku. Boja se obično silikira žbukom, koja ne radi s gipsom.

Primjeri su korisni u nekoliko područja. Ne samo da reguliraju visoko upijajuću površinu, tako da boja koja se kasnije obojana ne može naginjati. Deep primeri također čine žbuku obvezujuće i čvrsto.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar